VESTI

„Čista Srbija“ u Kučevu rešava veliki infrastrukturni problem

22. maj 2024.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U Opštini Kučevo u toku su završni radovi na asfaltiranju ulica u kojima je završena izgradnja kanalizacione mreže . Predsednik opštine Nenad Mikić  izrazio veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću  i Vladi Srbije na činjenici da je Kučevo jedna od prvih opština u kojima je počela realizacija projekta.

Predsednik opštine Nenad Mikić i predsednik Skupštine Dragan Milosavljević obišli su  završne radove na asfaltiranju Ulice Voje Bogdanovića . Mikić je podsetio da .je program izgradnje kanalizacione mreže, koja je prethodila asfaltiranju,  koncipiran na osnovu potrebe za povećanom ekološkom zaštitom voda i zemlje.

„Projekat „Čista Srbija“ nam rešava jedan  od velikih  infrastrukturnih problema i ja bih se i ovom prilikom zahvalio investitorima, Vladi Sbije i predsedniku Aleksandru Vučiću što je naša opština među prvima u kojoj je počela realizacija ovog projekta. Od  izvođača  na projektu  kompanije ,,Milenijum tim’’ u partnerstvu sa  Kineskom korporacijom za puteve i mostove (CRBC) dobili smo uveravanja da će sve biti završeno u planiranim vremenskim okvirima“, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Nenad Mikić.

Vrednost ovih radova u Kučevu i Rabrovu je 11,2 miliona evra.

foto: printscreen/Sat tv