VESTI

Izmena režima saobraćaja zbog radova u Novom Sadu

9. mart 2023.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iz Gradske uprave Grada Novog Sada obaveštavaju gradjane da je na snazi privremena izmena saobraćaja. Pored redovnih infrastrukturnih radova koje izvodi grad Novi Sad u toku su i radovi u okviru projekta “Čista Srbija”.

U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na neparnoj strani Bulevara cara Lazara izvode se radovi na izgradnji saobraćajnih površina, javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije. U toku je rušenje postojećih asfaltnih površina, mašinski iskop, izrada nasipa od peska, podloge od kamena na parkinzima i slivnika za odvođenje atmosferskih voda, navodi se na sajtu Grada Novog Sada.

Na istoj deonici obavljaju se i radovi na izmeštanju podzemnog kabela za fabriku vode, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta „Čista Srbija“.

Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici, dok se u ovoj ulici (u smeru ka Bulevaru cara Lazara) saobraćaj nesmetano odvija.

Iz Gradske uprave apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.