VESTI

Milenković: Izgradnja Vranja kroz projekat “Čista Srbija”

30. decembar 2022.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“U okviru projekta „Čista Srbija“, zajedno sa Ministarstvom, ušli  smo u zaista zahtevan projekat”, rekao je gradonačelnik Vranja, dr Slobodan Milenković.

Sumirajući ostvarene rezultate u 2022. godini gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković posebno je istakao radove vezane za realizaciju projekta “Čista Srbija”.

“Moram da istaknem da smo, u okviru projekta „Čista Srbija“, zajedno sa Ministarstvom , ušli u zaista zahtevan projekat, a to je kompletna rekonstrukcija Kosovske ulice. U potpunosti se rekonstruiše i Baba Zlatina ulica, u užem centru grada. Priznaću, lično nisam zadovoljan zbog vremena koje je potrebno da se završe sve aktivnosti.  Ali, obe ulice imaju svoje posebnosti, koje značajno utiču na dinamiku radova. Zahvaljujem se mojim sugrađanima na strpljenju, uz obećanje da će ulice na kraju, izgledati onako kako dolikuje”, naveo je Milenković.

Obraćajući se svojim sugradjanima Milenković je istakao da je ukupno  za asfaltiranje, za izgradnju vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacione mreže izdvojeno  je preko 400 miliona dinara.

“Takođe i fekalna kanalizaciona mreža u ulicama: Đure Đakovića, Dimitrija Tucovića, Mišarska, Save Kovačevića, Cara Dušana, Karađorđeva, Kralja Milana, Matije Gupca, Franše D Eperea, Stevana Filipovića, Kosovska, Makedonska, Drvarska, u bloku kod ul. Ive Andrića, bloku kod ul. Proleterskih brigada, na Sportskom centru, u Neradovcu, Gornjem i Donjem Vrtogošu, Davidovcu i Bunuševcu”, naveo je dr Slobodan Milenković.