VESTI

Operativni sastanak u Vranju za bolju realizaciju projekta

27. decembar 2022.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predstavnici  grada Vranja, ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i preduzeća angažovanih na realizaciji projekta “Čista Srbija” održali su operativni sastanak na kom je analizirana realizacija projekta.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković  je istakao da je sastanak prilika da se vidi šta je do sada uradjeno, ali i da  se sagleda šta je sve potrebno kako bi realizacija projekta bila nastavljena.

Projekat  “Čista Srbija” predvidja u Vranju izgradnju  141 km kanalizacione mreže u vrednosti 70 miliona evra, kao i 33 kilometra u Vranjskoj Banji.

Sastanku su prisustvovali i državna sekretarka u resornom ministarstvu Isidora Burić, kao i v.d. pomoćnika ministra Dušan Radonjić, koji su zaduženi za praćenje realizacije projekta „Čista Srbija“ na teritoriji cele zemlje i državni sekretar Dragan Stevanović.

„Ideja jeste da damo na značaju jugu Srbije. Dosta toga je u Vranju urađeno u proteklim godinama na ovom području, jer za nas je jako važno da jug Srbije na neki način bude u fokusu, s toga je odavde i započet projekat „Čista Srbija“. Jedan ozbiljan i značajan projekat za Vranje. Bilo je problema tokom realizacije projekta, ali zato i jesmo svi zajedno tu, da na vreme reagujemo i rešavamo ih u hodu“, rekao je  Stevanović.