VESTI

Počelo asfaltiranje u Ulici Milivoja Bankovića Sićka u Kragujevcu

1. oktobar 2022.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U Kragujevcu u okviru projekta „Čista Srbija“ započeto je asfaltiranje Ulice Milivoja Bankovića Sićka. Asfaltiranje se izvodi u punoj dužini ulice.

Asfaltiranje Ulice Milivoja Bankvića Sićka izvodi se u dužini od 1.292,5 metara nakon što je u samoj ulici izvedena izgradnja kanalizacione mreže, uradjeno 40 šahti i postavljene cevi profila fi 250. Dinamikom radova predvidjeno je da u toku današnjeg dana bude završena polovina ulice dok će ostatak biti završen prvog radnog dana naredne nedelje. Izvodjač radova na pomenutom području je  preduzeće Concord west d.o.o dok samo asfaltiranje izvodi PZP Kragujevac.

Pomenuta ulica samo je jedna od lokacija na kojoj se izvode radovi u Kragujevcu pa intenzivni radovi na izgradnji kanalizacione infrastrukture trenutno traju na lokacijama : Male pčelice , Brdjanska ulica, Maršić, Ilićevo2. . Sve ukupno u samom Kragujevcu projekat „Čista Srbija „ predvidja izgradnju 41.745,42 m kanalizacione infrastrukture.

Regionalni centar Kragujevac pokriva i izvodjenje radova u Kniću na deonicama: Kusovac-Toponica, Knić celina 3 dok je Kusovac ispust već završen. Projekat u  Kniću podrazumeva izgradnju  34.390,80 m kanalizacione mreže.