VESTI

U Obrenovcu uveliko i radovi i projektovanje

12. jul 2023.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U okviru projekta „Čista Srbija“ u toku su  građevinski radovi na izgradnji  kanalizacione mreže u dužini od 310 metara u Ulici Momčila Muje Kalajdžića, u obrenovačkom naselju Zvečka. Direktor Vodovoda u Obrenovcu najavio da se radovi u okviru projekta “Čista Srbija” potom nastavljaju i u drugim Mesnim zajednicama.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Branko Matić rekao je da je nakon izgradnje kanalizacione mreže u ovoj ulici, planirana izgradnja još dva manja kraka mreže kanalizacije u mesnoj zajednici Zvečka, nakon čege će radovi započeti i u drugim mesnim zajednicama koje su obuhvaćene projektom ”Čista Srbija”.

“Radovi će se nastaviti u Briču, potom u Mislođinu, a u okviru istog projekta očekuje se i dobijanje građevinske dozvole za izgradnju kanalizacione mreže u naseljenom mestu  MZ Ratari, a uveliko teku poslovi na projektovanju velikog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Obrenovcu i mini postrojenja u Ratarima”, rekao je Matić.

Nakon radova na izgradnji kanalizacione mreže i Treće magistrale toplovoda, Ulica Momčila Muje Kalajdžića  biće asfaltirana.

foto:Obrenovac.rs