VESTI

U Obrežu u okviru “Čiste Srbije” za mart najavljeno asfaltiranje

3. februar 2023.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predsednica Opštine Varvarin Violeta Lutovac Djurdjević najavila početak asfaltiranja u Obrežu, nakon radova koji su izvodjeni u okviru projekta Čista Srbija, za početak marta meseca.

“Nakon sastanka sa predstavnicima projekta “Čista Srbija” i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koje je i nosilac ovog državnog projekta u našoj opštini, želim da stanovnike Obreža, gde se uveliko izvode radovi na izgradnji kanalizacione mreže, da se očekuje da 3. marta započne asfaltiranje ulica u kojima su građevinski radovi već završeni, što je zaista jedna lepa vest za stanovnike ove mesne zajednice”, ističe predsednica opštine dr Violeta Lutovac Đurđević.

Ona je potvrdila da  realizacija projekta “Čista Srbija”  napreduje odličnom dinamikom. Izgradnja kanalizacione mreže odvija se u ovom trenutku na više frontova, u Obrežu, Gornjem Katunu i Varvarinu, a plan je da ukupno bude izgrađeno 45 km kanalizacine mreže u četiri sela varvarinske opštine, kao i četiri separatora za prečišćavanje otpadnih voda.

Trenutno su u toku  радови на изградњи канализационе мреже у Горњем Катуну I naselju Rasadnik.