VESTI

Uskoro asfaltiiranje i nova gradilišta u Vranju

21. jun 2022.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Realizacija projekta „Čista Srbija“ u Vranju je započela 15. novembra 2021. godine, a nakon intenzivnih radova, u samom Vranju završena je izgradnja kanalizacione mreže u ulicama: Kosovskoj 590m, Save Kovačevića 461m. Trenutno se privode kraju radovi u Ulici Matije Gubca gde je od predvidjenih 471m kanalizacione mreže već uradjen 441metar.

Nakon završetka radova na postavljanju kanalizacione mreže u pomenutim ulicama narenih dana uslediće sanacija ulica odnosno asfaltiranje istih.

Pored pomenutih gradilišta u okviru projekta “Čista Srbija” u Vranju se trenutno radi na postavljanju kanalizacione mreže u još dve ulice Karadjordjevoj i Franše D’ Eperea .

Istovremeno u ovom gradu u okviru projekta „Čista Srbija“ očekuje se počatak radova u ulicama: Djure Djakovića, Kralja Milana i Drvarska-Makedonska.

Vrednost investicije je 70 miliona evra i to je jedna od najvećih investicija koja se realizuje u Vranju. Projektom će biti obuhvaćena sva sela moravskog sliva, tako da će sva otpadna voda biti usmerena ka Fabrici za prečišćavanje otpadnih voda.