VESTI

Vesić: Put i kanalizacija za građane Kljajićeva

14. jul 2023.Podeli ovaj tekst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“Vlada Srbije vodi računa o svakom delu naše zemlje”, rekao je ministar građevine saobraćaja I infrastrukture Goran Vesić obilazeći radove u Kljajićevu, a kao dokaz naveo izgradnju kanalizacione mreže u okviru projekta “Čista Srbija” i rekonstrukciju puta Kljajićevo-Bački Sokolac.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji lokalnog puta Kljajićevo-Bački Sokolac, kod Sombora, i poručio žiteljima Kljajićeva da će njihovo mesto, uz obnovu lokalnog puta i izgradnju brze saobraćajnice, kao i kanalizacije, posle decenija čekanja doživeti veliki napredak.

Vesić je istakao i da u Kljajićevu ove godine počinju radovi na izgradnji kanalizacije, u okviru projekta “Čista Srbija”, kao deo kanalizacione mreže koja se uvodi u opštini Sombor. Tako će Kljajićevo, sa više od 4.000 žitelja, konačno dobiti kanalizaciju, koju su dugo priželjkivali, a nisu verovali da će to ikada biti završeno, napomenuo je ministar.

“Razvijamo svaki deo Srbije. Gradimo puteve, i to ne samo auto-puteve i brze saobraćajnice, već sve više pažnje usmeravamo na magistralne i regionalne, lokalne puteve”, rekao je Vesić i podsetio da je i predsednik Vučić govorio o potrebi da se svi lokalni putevi obnove.

“Ovo je dokaz šta znači kada se vodi računa o svkom delu Srbije i, ovde, u razgovoru sa ljudima, vidi se koliko sve to znači za sve njih”, rekao je Vesić.

Foto:mgsi.gov.rs